ПРО ВІДНОСИНИ (для мене це дуже важливо!!!!!)

Переглянути активні теми

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 ПовідомленняДодано: П'ят січня 15, 2010 7:24 pm   

Повідомлення: 2
Я довгий час молилася, щоб Бог мені дав доброго хлопця. З минулого нового року я почала ще більше молитися і спільною вервицею вдома з мамою і бабусею, почала дев'ятницю до Матері Божої на перші суботи місяця (доречі в обітницях цієї дев'ятниці однією із них було те, що прохання буде виконано ще до закінчення). Спочатку я просила, щоб Бог дав мені доброго, чесного і побожного чоловіка, а потім почала просити, щоб Бог дав мені саме того, котрого він мені приготовив. І в мене ніколи не було бажання мати багато хлопців, кавалерів - тому я і вирішила просити Бога про того, кого він мені приготовив. І минулого року весною я познайомилася з хлопцем. Він на перший погляд мені не сподобався - я маю на увазі зовнішність. Все інше було нормально він був і добрий і чесний (в цьому я переконалася, після розмови з однією людиною, яка працювала з його батьками: і татом і мамою), він мені розказував все про свою роботу, співробітників, батьків, сестру, тобто він був відкритий, а я зі своєї сторони на рахунок цього була більш закритою, щось я все-таки розказувала, але дуже мало, а коли він запитував, то відповідала коротко. Я зверталася за порадою до священників, до мами, і деяких побожних людей - знайомих - і мені всі радили одне - продовжити зустрічатися бо час щось покаже, бо не можна робити висновки за такий короткий час (1 місяць), але я хоча зверталася за порадами, я не прислухалася до цих порад, вважала, що я права у тому, що я вирішила. Він зовнішньо мені не сподобався з першого дня і з першого дня я взяла собі в голову, що він не для мене, хоча на рахунок іншого все в нього було нормально - він був домашнім: не ходив по дискотеках, звичок поганих не мав - одним словом я побачила в ньому те, що зараз серед сучасної молоді рідко зустрічається - він не був такий розпущений, як в основному це зараз є серед суч. молоді. Один важливий недолік у нього був - він був не охрещений і відповідно не практикував християнське життя. Але я йому говорила, що я греко-католичка, ходжу в церкву і він до цього досить нормально відносився. Коли я йому пропонувала піти зі мною до церкви він завжди йшов, навіть погодився поїхати зі мною на чудотворне місце у Зарваницю Тернопільської області. Також я в нього побачила позитивне те, що він хоча мав звичку курити - то коли ми були разом він ніколи не курив, казав коли я з тобою то мені не хочеться, також і позитивне було те, що коли я помітила, що він часто вживає "ради Бога" я йому зробила зауваження і він прислухався не говорив, принаймні при мені, а коли забувався деколи, то зразу вибачався, також ще є позитивне і те, що я з його розмов дізнавалася про його відношення до мами - було дуже добре і до сестри, що він старався їм допомагати і йти назустрі; і це порівнювала із собою, що я практикуюча християнка, але в мене відношення особливо з домашніми набагато гірші, бо не вмію їм терпіти. І в результаті він побачив, що в мене немає бажання продовжувати зустрічі з ним, бо я почала не погоджуватися на зустрічі, прогулянки, він все рівно продовжував дзвонити і ми спілкувалися по телефону, але він побача, що я пасивна, бо я йому ніколи не дзвонила, завжди він мені і він перестав дзвонити. Кілька місяців я була впевнена, що я правильно поступила. І молитися в своєму наміренні я не переставала. З того часу як ми перестали спілкуватися я не знаю чому, але вирішила за нього жертвувати Служби Божі і св. причастя за його охрещення і навернення. І зараз через кілька місяців у мене появилася думка, що можливо все-таки і сам Бог мені його послав, так як я Бога просила - чесного і доброго, а так я побачила що на рахунок Бога, він також не проти був приближатися по чуть-чуть, то я подумала, що Бог і дав мені його щоб я привела його до Бога. А в мене навіть бажання не було я навіть не хотіла вести його тоді до Бога, встидалася йому щось нове сказати про Бога. Був випадок, що з ним після роботи домовилися йти в кінотеатр і я по привичці хотіла забігти в церкву. Він хотів зустріти мене біля роботи, але я відмовилася тільи тому, не хотіла, щоб він знав, що я іду до церкви. Хоч потім він мене питав де я була, чи затрималася на роботі - я все-таки сказала, що заходила до церкви, і він мені на це відповів чому я йому не сказала він би пішов зі мною.
Зараз щерез кілька місяців я знову ж таки за порадою священника вирішила йому подзвонити - він говорив зі мною точно так само як і тоді, і ніяк не наважувався сказати мені, що він зустрів дівчину. Я йому на це відповіла: "Я за тебе рада, коли будеш женитися" він напевно не чекав такої моєї відповіді і сказав: давай я тобі передзвоню іншим разом, бо мені потрібно зібратися думками, подумати.
При наших зустрічах з ним я помітила в ньому таку особливість, що він був досить несміливий - бо при зустрічах він не наважувався мені говорити в очі, а у повідомленнях завди писав різні компліменти, гарні слова, ...
Зараз я думаю про те, що я при зустрічах з своєї сторони не виявляла ніякої зацікавленості до нього, а тепер так радісно відреагувала на те, що він зустрів іншу дівчину, що він можливо боїться починати якісь стосунки зі мною, щоб знову не отримати відмову.
А я зараз хотіла би продовжити спілкування, але я чомусь не вмію показати це.
Дуже хочу почути вашу пораду. Якщо у вас будуть питання, задавайте буду відповідати.

Догори
 Профіль E-mail  
 ПовідомленняДодано: Чет січня 21, 2010 7:43 pm   

Повідомлення: 388
ти так багацько думала і питала всіх, ну чисто як дівчина :) (я така сама) аж важко розібратись.
напишу кілька думок, які прийшли в голову поки читала твоє повідомлення.

мені здається, що ти забагато про це думаєш/молишся. б.Петро знайомій порадив молитись про хлопця тільки 1 раз в тиждень :) якшо нема хлопця, то живи, розвивайся, використовуй той час вільний, шо маєш, який потім пожре зустрічання :) хай воно не займає в твоїй голові так багато місця, бо на зустрічанні світ не сходиться. треба вчитись бути щасливою самій, просто з Бога, з життя, з життя з Богом. а потім ділитись цим з іншою людиною.

як хлопець не подобається (вцілому), то нашо зустрічатись? розумію, що він добрий, чесний і т.д.. те, що він мав до тебе почуття автоматично не значило, що маєш з ним бути. якщо тобі важко було опреділитись з почуттями (шо в нас, дівок, буває часто)- можна було дружити. час гарно допомагає розібратись і визначитись чи хочеш далі цих відносин, чи не варто. ти його трохи помучила, якщо він був закоханий. на зустрічання погоджуйся тоді, коли відчуваєш, шо хочеш цього, що тебе цікавить ця людина. якшо не впевнена, краще не треба, бо мучитимеш і себе і його.

немає 1ї людини, 1го чоловіка, який тобі підійде. і якщо ти прогавила - то катастрофа. і не буде так, шо Бог скаже - ОЦЕЙ, ВИХОДЬ ЗАМІЖ. скоріше, ти під час відносин, пізнаючи яким він є, серцем будеш чути або "так, я хочу з ним бути", або "нє, то не для мене". це твій вибір, а в Бога можна просити мудрості в розпізнанні, щоб попасти в яблучко :)

в відносинах варто бути собою. говорити про свої цінності, думки. щоб інша людині, їх знаючи, вирішила для себе відразу чи хоче з цим миритись.

а щодо теперішньої ситуації, я б не робила нічого. має іншу дівчину - хай має. а ти віддай Богу це і відпусти з свого серця. якшо це було від Бога, то до тебе вернеться. а якшо ні, то на тебе чекає шось краще.

то просто мої думки, не обов'язково правильні.

Хай Бог благословить тебе мудрістю і свободою, і ше щастям! :)

Догори
 Профіль  
 ПовідомленняДодано: Чет січня 28, 2010 11:33 am   

Повідомлення: 2
ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДЬ. :P

БУДЬ-ЛАСКА, МОЖЕ ЩЕ ХТОСЬ ХОЧЕ ЩОСЬ НАПИСАТИ, БУДУ РАДА, ЧЕКАЮ.

Догори
 Профіль E-mail  
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі