Для лідерів

Активні теми

Вітаємо! Прагнемо повідомити про подію, яка відбулася з 12-17 грудня PDF Друк E-mail
Написав Viacieslav L.   
Вівторок, 10 січня 2012 16:39

Вітаємо! Прагнемо повідомити  про подію, яка відбулася з 12-17 грудня

Вітаємо! Прагнемо повідомити  про подію, яка відбулася з 12-17 грудня, а саме Теоретично-практичний тренінг: «Йдучи до вільності». Його мета: інформувати та тренувати учасників вести малі групи, а також навчання для людей із проблемою залежності.

Як основа була використана 12 Крокова парадигма груп АА, досвід консультування у напрямку Позитивної Психотерапії, методи Логотерапії стосовно відповідальності, сенсу нашого життя, рішень, дій, свідомого пережиття життєвих подій, особливо тих, які є даністю (народження, смерть) та усвідомлення наших життєвих виборів.

Ми помітили, що вищеназвана форма роботи з особистістю є доброю, як для людини, яка має проблеми із залежністю так і для кожної людини, яка прагне особистісного зростання.

Зустріч була проведена для 20 особової групи. Навчання проводив Лихогляд В'ячеслав.

Бюро Школи Християнського Життя та Євангелізації

Звертаюся до лідерів спільнот, які зацікавились вище описаним тренінгом. Існує можливість проведення подібного заняття для аніматорів та служителів наших спільнот, особливо тих, які б хотіли проводити малі групи у стилі: «12 Кроків звільнення».  Тому, якщо Вас зацікавила вище наведена інформація, прошу повідомити про своє бажання участі. У випадку, якщо буде набрана група, тренінг буде проведений знову. Кількість місць обмежена - для більш глибшого проходження навчання.  Після того, як група буде набрана, буде обумовлено з учасниками тренінгу термін проведення заняття. (Дуже прошу, надсилати повідомлення про зацікавлення тренінгом на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Лихогляд В*ячеслав

(зацікавлених просим залишати повідомлення у "коментарях")

Останнє оновлення на Неділя, 15 січня 2012 14:05

Коментарі  

# люба 2012-01-13 00:52 Славік привіт. Ти молодець, що проводиш такі тренінги, вони дуже потрібні людям - особливо тим, які пережили смерть близької людини. Я сама наприкінці жовтня минулого року втратила батька і після того важко приходжу в себе. Я планувала поїхати на фаер, але не змогла. Хотіла би прийти на такий семінар, про який ти пишеш, але поки, що не можу - робота, та й мама лікується потрібно її підтримати ( батько помер буквально у неї на руках).Можливо, якщо би набиралась група на червень або серпень - я би змогла прийняти участь у цьому тренінгу ( якщо звісно у цей час вільний ти ). Бажаю тобі здоров"я, щастя, миру,любові і творчої наснаги в роботі. Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

# Світлана 2012-01-15 14:26 Доброго дня!
Шановний В"ячеслав!
Мене дуже зацікав вищеописаний тренінг і я хотіла б взяти участь в ньому (але я не аніматор і не лідер в спільноті),чи буде можливість взяти участь в тренінгу?
З повагою Світлана.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

# Вячеслав 2012-01-15 15:17 Доброго дня!
Шановна Світлана, у тренінгу може взяти участь будь хто, головне, щоб особа хотіла вести групи у цьому стилі, або користуватися для власної користі з методу. Тренінг коштуватиме трішки більше ніж звичайні реколекції і тому аніматорам буде легше отримати додаткові кошти від спільноти. Кошт приблизно 300 гр.

# Людмила 2012-01-15 16:09 Славік, а можна записати зразу двох? :-)
Людмила Масняк і Тереза Козакевич - служителі спільноти "Благословення", Львів.
До речі, Світлана - наша подруга і ми довідалися про тренінг від неї :-)
Дякуємо!
Благословенного тобі дня!

# Людмила 2012-01-15 22:36 І ще запитання - як можуть записатися люди, які зацікавлені в проходженні тренінгу, але "не дружать" з Інтернетом?
Дякую.

# pianoservis 2012-01-19 15:26 "Вітаємо! Прагнемо повідомити про подію, яка відбулася з 12-17 грудня"
Може краще повідомляти про події які мають відбутися? :)

# Марічка 2012-01-20 18:02 Вітаю. Ідея гарна, але сумно, що на такі тренінги зголошуються самі жінки:(
Це шо - ми позвільняємося, а ім "всьо можна", бо вони ше 12 кроків не пройшли!:)

За ініціативою Москаль Наталі кроки АА стали вже 1 із служінь львівської спільноти "Тавор", тільки ось нема аніматора для новонабраної чоловічої групки. Буду рекламувати цей тренінг. Дякую за інформацію!

# pianoservis 2012-01-21 00:16 Шановна, Марічка, пропоную Вам створити тему на форумі, в тому числі в рекламних цілях :) Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

# Олег 2012-02-03 22:38 Хочу записаться на этот тренинг. Одесса. Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

Додати коментар

Захисний код
Оновити