Активні теми

Свідчення учасників Школи ХЖіЄ!!! PDF Друк E-mail
Написав Foska =)   
Середа, 03 вересня 2008 15:56

“Бог наповнив мене Своїм Святим Духом. Я відчув, як Господь сильно мене любить. Дуже сподобались медитації, молитва прослави, пантоміми...я відчув, що у цьому житті без Бога я – ніщо. Слава Богу...” (Андрій, с.Балинці)

“Бог прийшов до мене, до мого серця. Я відчула Його присутність так, як ніколи раніше. Цього словами не передати” (Надія Іванищук, м.Івано-Франківськ)

“Я відкрила для себе люблячого, терпеливого, ніжного, музикального Бога. […] Я знайшла Школу для душі (підкресл. в тексті)” (Світлана Майор, м.Чернівці)

“Було враження, наче моє серце відкрилося, і рука Ісуса забрала з нього всю гниль, непотріб. Я пригадала давні гріхи (хоча до цього не вважала їх провинами, які ображають Господа) і розкаялась у своїй поведінці. Найбільше запамяталось відречення від колишнього життя та прийняття Ісуса своїм Господом!” (Юля)

“Бог народився у моєму серці і показав мені правдиву дорогу до життя вічного. Я одержала Духа Святого і зрозуміла багато помилок у своєму житті” (Барташ Марина, м.Снятин)

Бог мене перевернув, здивував і підкорив. Він дав мені відповіді на багато моїх питань” (Перунська Світлана, м.Снятин)

Він відкрив мені мою самовпевненість і гордість над міру. Через них у мене було багато проблем. Алилуя!!!” (***)

Бог уздоровив мене від болю в серці, поглибив значення та практичні знання про особисту молитву. Молитва прослави стала одним із ключів боротьби з депресією...” (м.Снятин)

“Я знову знайшла багато відповідей на різні запитання. Зрозуміла, як важливо ділитися життям” (Слава)

“Під час зимової сесії Бог показав мені, що треба прощати людей, незважаючи на те, що вони зробили. Навіть якщо скалічили тобі життя чи скривдили твоїх найрідніших людей. Треба прощати, тому що ми також є грішниками” (***)

“Я ще більше зрозуміла, наскільки Бог є важливий у моєму житті і як сильно Він любить мене, піклується і ніколи не покидає. Бог навернув моїх рідних братів, мого друга, подружку...” (***)

Це може відбутися і у твоєму житті! Заохочуємо до участі

у Школі Християнського Життя та Євангелізації.

Останнє оновлення на Середа, 01 квітня 2009 18:34

Коментарі  

# Віка 2009-05-06 14:41 Все життя я вела боротьбу з Богом, не могла зрозуміти, чого все має бути так як Він хоче, але зрозуміла на школі одну просту річ:Ісус не змушує мене робити тільки так, але дуже хоче, щоб я сама захотіла ходити Його шляхами.Ніколи не прийде до мене так як я захочу, але так як заехоче Бог.І ще одна річ:незможу зрозуміти Його розумом- це просто неможливо, але треба намагатись зрозуміти Господа серцем - бо це реально.Слава Богу, що Він зі мною всюди. Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

# Сашка 2009-06-10 13:34 хм…Ісус змінив мене і поломав всі правила які диктував мені цей світ! слава Богу за це! Я був рабом свого гріха а тепер він раб мене тому що тепер вже тільки він залежний від мене :) Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

# vitalik 2010-06-09 21:36 на первои сессии у меня случились вернее после серьезные проблемы после чего я о казался впси Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитувати

Додати коментар

Захисний код
Оновити

English (United Kingdom)Ukrainian (Ukraine)